Ondersteun de 82% nieuwsbrief

Wat fijn dat je me wilt ondersteunen bij het maken van digitale dingen zoals podcasts, blogposts en de 82% nieuwsbrief. Je bent vrij om te geven wat je wilt en in minder dan een minuut is het gedaan via iDeal.

Ondersteun me via dit betaalverzoek.

Waarom ondersteuning?

  • Je vindt het fijn dat ik mensen probeer wakker te schudden over telefoonverslaving en tijdsverspilling
  • Je vindt het fijn dat ik diverse podcasts maak waaronder de Appels en Peren Show en de Hoe Krijg Je Het Voor Elkaar podcast
  • Je vindt het fijn dat ik een wekelijkse nieuwsbrief schrijf met interessante zaken

Ik geloof in de kracht van het publiek en openbaar maken van mijn gedachten, idee├źn, tips en bevindingen. En ik geloof in dit verband ook heel erg in het ‘pay what you want’ model. Daarom mag je zelf weten of je wat wilt doneren en vervolgens hoeveel. Uiteraard verdien ik ook geld als freelancer maar het zou fijn zijn als ik break-even kan draaien met mijn openbare digitale uitspattingen en daar nog meer tijd aan kan besteden.