Categorieën
Nieuwsbrief

Debiteuren Reisman Connectedness

🤒 Hou je taai, zet je bureaustoel op de juiste hoogte, was je handen en break the curve

Hi, Reinier hier,

We weten allemaal in wat voor een schuitje we zitten, dus daar ga ik hier niemand mee lastig vallen. Wel heb ik van alles verzameld om je van de ellende af te leiden. Ook zaken die ik al eerder heb genoemd in de nieuwsbrief, maar waar je nu éindelijk de tijd voor hebt.

En deze week staat er natuurlijk gewoon een Snuggere Zaken op je te wachten over het leven als vier gasbranders.

Hou je taai, zet je bureaustoel op de juiste hoogte, was je handen en break the curve. 🖖

Video entertainment

Liever een goed boek?

  • In de rebound, maar misschien heb je er nu juist tijd voor: De Broken Earth Trilogie. Een fantastische boekenserie met een al gepubliceerd eind (ik kijk nu naar jou George R R Martin) over vrouwen die overleven in een post-apocalyptische wereld. Daar kun je lezen dat het altijd nog erger kan. De boeken zijn met awards overladen.
  • En wil je eindelijk eens de tijd nemen om aan een epic fantasyserie te beginnen (en waarom niet, daarmee had je je mentaal al kunnen voorbereiden op de huidige omstandigheden) dan kan ik The Way of Kings van harte aanbevelen. Het vierde boek in de serie waar het boek deel van uitmaakt komt dit jaar uit. Maar wees gerust, je moet eerst door 3.609 pagina’s heen voordat je bij dat boek uitkomt.
  • Zit je liever in een sci-fi en wil je weten hoe het is om een onderdeel van een hive-mind te zijn, dan moet je absoluut Ancillary Justice lezen. Ik denk nog vaak aan het boek terug.

Luister…

  • Dit interview van Joe Rogan met Garrett Reisman (Astronaut, Diepzeeduiker en Adviseur bij SpaceX) was heel interessant. Van alle dingen die Garrett heeft gedaan ben ik nog het meest jaloers op zijn baan als consultant bij de tv-serie For All Mankind. En in deze podcast vind je antwoord op hoe je moet poepen als je onder water leeft.
  • In de podcast Focussed gaan ze in de aflevering Journaling with Matt Ragland dieper in op het schrijven in een bullet journal. Zeker in deze tijd als je toch een beetje productief wilt zijn een fijne podcast om naar te luisteren.
  • Wil je wat langer aan het luisteren slaan? Dan is het korte verhaal To Be Taught, If Fortunate lekker geestverruimend en zet je aan het denken over wetenschap, onze toekomst en het leven.

Ontdek een nieuwe hobby

Even lekker gamen

Afsluitende gedachte

“maybe it’s time we need some rules around connectedness in nature. Just like we are told not to litter or to keep our dog on the leash out of consideration for others, maybe there should be a sign asking us to keep our phones on silent and on airplane mode when ‘in the wild’.”

Geen gekke gedachte van Kai, de schrijver van de nieuwsbrief Dense Discovery, voor als je de natuur in gaat en je je hoofd leeg wilt maken. Zet je hoofd even uit.

Heb een gezonde week. 👋